top of page

Vnitřní prostory paláce

Veřejná·51 členů

VYŘAZOVÁNÍ ZE SELEKCE

Společenský salon je dnes na celý den rezervován pro Selekci. Zaměstnanci ho vyzdobili do červena, nejspíš aby otestovali psychickou odolnost účastnic při dnešním náročném večeru. Pokud někoho nebudou trápit nervy natolik, může si dopřát občerstvení malých cupcaků nebo jednohubek. Připravené jsou i nealkoholické ovocné nápoje, které si každá dívka může vychutnat. Žádná dodatečná výzdoba se v místnosti najít nedá. Dovnitř nebyli vpuštěni ani novináři, i když pár z nich čeká přede dveřmi, aby vyfotili přicházející účastnice a dost možná zde budou čekat i poté, aby nafotili, v jakém rozpoložení budou účastnice odcházet.

Po celý den byl účastnicím k dispozici funkcionář. Lekce proběhla, jak po dobu konání Selekce vždy zvykem a poté měly dívky volný čas na odreagování a přípravu na večer. Princ prozatím v místnosti není, takže dívky mají možnost si popovídat.

128 zobrazení
Ellie (Soosup)
Ellie (Soosup)
před 3 dny

Mackenzie Anna Evensen Stále tam a sledovala prince pohledem a poslouchala co říkal, bylo jí jasné že taky musel být nervózní. Předci jen si měl vybrat svojí budoucí ženu a to nebylo jen tak. Když začal rozdávat růže a jednu dal Elide na tváři se vykouzlil úsměv. Vidíš já ti to říkala. Zašeptá jí a sleduje jak dává další a další. Už začínala pochybovat že taky postoupí ale v řekl že by rád přivítal i jí v elitě. Došla k němu a růži si od něj vzala. Děkuju. Řekne a vrátí se zpět k dívkám. Byla šťastná jako už dlouho ne. Chtěla se dostat ještě dál, dokázala si představit že by s princem měl strávit zbytek života. Vlastně by se jí to i líbilo. Po tom co princ odešel se podívala na Elida a Deya. Moc mě mrzí že jsi nepostoupila. Řekne Deye a podívá se na Elide. Tobě jsem říkala že postoupíš. Řekne a hned jí dojde že musí jít hned za Coraline aby jí řekla jak dopadla. Pokud by jste chtěli tak se můžete ráno ke mě stavit aby jsme si o tom promluvily. Já teď už musím jít. Řekne a chvilku tam byla ale opravdu musela. Tak mi když tak napište pokud by jste se stavily dobře? Tak zatím. Řekne a jde rovnou za Coraline aby jí řekla tu úžasnou novinu.

O nás

Vítejte ve skupině! Buďte v kontaktu s dalšími členy, mějte přehled o novinkách a sdílejte média.

Všechny texty jsou majetkem RPG. Zákaz kopírování bez souhlasu adminů.

bottom of page